Waarom een whitepaper?

Het aanbod van community software is groot. De kans is groot dat ook jij door de bomen het bos niet meer ziet in je zoektocht naar het juiste platform voor jouw organisatie. Om hier een handje bij te helpen hebben we een uitgebreid onderzoek voor je verricht door middel van het opstellen van een whitepaper.

Onderzoek

In dit onderzoek zijn we nauwkeurig gaan kijken wat verschillende software leveranciers te bieden hebben op basis van verschillende onderwerpen, zoals profielen, beheer, ideation, gamification en nog veel meer. We hebben die onderwerpen vervolgens onderverdeeld in verschillende functionaliteiten en zijn deze gaan toetsen bij de verschillende leveranciers: bieden ze het wel of niet aan? Per functionaliteit hebben we steeds alle leveranciers onder elkaar gezet en hebben we geprobeerd om, door middel van een kruisje of een vinkje bij die functionaliteit, een eerlijke verdeling te maken in wat de verschillende platformen te bieden hebben.

Een vinkje of kruisje is geen waardeoordeel

Goed om hierbij in je achterhoofd te houden is dat een kruisje of vinkje voor ons geen waardeoordeel is, maar puur en alleen bedoeld is om het voor jou gemakkelijker te maken om tot een besluit te komen in het kiezen van het juiste platform voor jouw organisatie. Een platform dat zich specialiseert in klantcommunities heeft andere functionaliteiten dan een platform dat zich specialiseert in sociale intranetten. Kijk en lees dus goed wat voor jou van toepassing is en maak aan de hand daarvan je keuze. 

Onze whitepaper kun je hier vinden: https://www.bind.nl/whitepaper/

Bouw samen met ons een community!

Maak kennis met Bind en hoor meer over onze aanpak.

Verandermanagement in 3 stappen:

  1. Concept ontwikkeling
  2. Tooling /techniek
  3. Beheer van community management
Maak een afspraak

Benieuwd wat community management voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op

Ontdek samen met een strategische consultant hoe je een community laat groeien.

Auteur

Pieter Veen

Reacties