Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe betrek jij jouw doelgroep bij de energietransitie? 

13 juni 2019 @ 14:00 - 17:00

Kennissessie 13 juni 2019 

Hoe betrek jij jouw doelgroep bij de energietransitie? 

Mis deze inspirerende kennissessie niet! Grijp deze kans en meld je geheel gratis aan. 

In alle belangrijke Nederlandse beleidsnota’s en kabinetsplannen van de laatste jaren, het Energieakkoord en het Energierapport, staat dat het energiesysteem van de toekomst duurzaam moet zijn. En samen met de omgeving moet worden vormgegeven. Een mooie ambitie, maar het kan nog van alles betekenen. Wat is duurzaamheid, wat zijn de kaders voor participatie en waar liggen de grenzen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze onderwerpen online met alle betrokken partijen bespreekbaar worden en welke communicatie- en participatiekansen kunnen nog beter worden opgepakt?

Over Morgen heeft als adviesbureau in de duurzame leefomgeving dagelijks te maken met de energietransitie en participatievraagstukken. Bind weet als geen ander welke meerwaarde communicaties hebben en hoe deze opgezet én gemanaged moeten worden. METT is dé tooling om participatie en communicaties online te faciliteren. Geen toeval dus dat deze bedrijven veel met elkaar samenwerken. 

We delen graag onze kennis over (online) participatie in de energietransitie. En nodigen u uit voor gesprek en discussie. Zodat we aan het het einde van de dag allemaal de deur uit lopen met meer inzicht over (e)participatie in de energietransitie!

Programma

13.15-13.30 uur Inloop

13.30-13.50 uur Welkom en inleiding sessie

13.50-14.20 3 korte presentaties 

14.30-15.30 uur Rondetafel gesprekken (2 rondes)

15.30-16.00 uur Nabespreken ronde tafel

16.00-16.30 uur Afsluiting, Rondleiding en borrel 

Voor wie

De kennissessie is geschikt voor communicatieadviseurs, duurzaamheidsambtenaren. Programmamanager duurzaamheid, medewerkers duurzaamheid. Programmamanager energietransitie. Programmanagers participatie en duurzaamheid. 

Waar en wanneer

Wanneer: 13 juni 

Waar: Bolognalaan 99 Utrecht. Een bijzondere locatie als het gaat om duurzaamheid en selficient. We geven de sessie in het Selficient huis van de Hogeschool Utrecht. 

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Gegevens

Datum:
13 juni 2019
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Hogeschool Utrecht
Bolognalaan 99
Utrecht,

Organisatoren

Mett
Bind
Over Morgen