Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gebruik je digitale werkomgeving optimaal!

15 mei 2019 @ 14:00 - 17:00

Tijdens congressen en symposia horen wij diverse vragen van communitymanagers, communicatieadviseurs of intranetbeheerders. We hebben er een aantal opgesomd:

  • Hoe zorg ik ervoor dat de digitale werkomgeving optimaal gebruikt wordt door de gebruikers?
  • De inwerkperiode van een nieuwe medewerker wil je zo goed mogelijk benutten. Hoe doe je dit? (Onboarding)
  • Hoe werkt Office365 en een digitale werkomgeving samen?

Allerlei vragen waar zelden toepasbare antwoorden op gegeven worden waar je de volgende dag gelijk mee aan de slag kan. Wil jij wel graag toepasbare antwoorden? Kom dan naar de interactieve kennissessie op 15 mei. Wacht niet langer en schrijf je nu in.

De middag starten we met een presentatie van Martin Siepel. Hij is werkzaam als Community manager bij de gemeentelijke werkorganisatie De Kompanjie. In het verleden heeft hij diverse andere digitale werkomgevingen, waaronder die van de gemeente Oldambt, tot een succes gemaakt.

Daarna nemen Arthur Turksma en Peter Staal het stokje over. Aan de hand van uitdagingen ui de praktijk ga je in groepen aan de slag. Onderwerpen die aan bod komen zijn: adoptie, onboarding, office365, werkomgeving etc.

Aan het einde van de dag ga jij met duidelijke ideeën en voorbeelden naar huis om zelf de volgende dag aan de slag te gaan.

Voor wie?

Ben jij beheerder van een digitale werkomgeving, community manager, communicatie adviseur, op een andere manier betrokken bij een digitale werkomgeving of juist op zoek naar een digitale werkomgeving? Schrijf je dan in voor deze sessie.

Over Arthur
Arthur Turksma is een succesvol ondernemer en al 5 jaar eigenaar van Iris Intranet. Hij heeft een missie om bij andere het belang van de gebruikers te benadrukken. Daarom is hij een veel gevraagd spreker bij congressen en symposia over het onderwerp ‘Intranet Design Thinking’ & ‘Digital Employee eXperience (DEX)’.

Over Peter
Peter Staal is strategisch consultant en mede eigenaar van Bind. Hij adviseert organisaties op het gebied van community management. Inspireert organisaties tijdens presentaties op congressen en symposia maar ook tijdens kennissessies zoals deze. Hij gelooft sterk dat het geheel meer is dan de som der delen.