Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: De digital workplace na de coronacrisis

27 maart 2020 @ 13:00 - 14:00

Midden in deze coronacrisis beleven we een revolutie als het gaat om digitaal werken. Wie dat kan, werkt vanuit huis, met alle mooie en ook moeilijke gevolgen van dien. Specialisten komen gelukkig met talloze tips en suggesties. Vaak zijn dat vooral noodoplossingen, maar die kunnen wel een fundament leggen zijn voor de digital workplace van morgen.

 

In deze webinar willen we je handvatten bieden om na te denken over hoe de digital workplace jouw organisatie ook na COVID-19 helpt bij interne digitale communicatie, dienstverlening en samenwerking. Vragen die aan bod komen zijn: hoe verhouden intranet, digital workplace en digital employee experience (#DEX) zich tot elkaar? Welke rol speelt technologie daar bij? En wat hebben medewerkers nodig aan digitale vaardigheden om ook op lange termijn beter, makkelijker en sneller (samen) te kunnen werken?

 

Spreker is Christiaan Lustig van Brayton House. Hij helpt je op verschillende manieren naar de digital workplace te kijken, en brengt in kaart welke stakeholders daarbij belangrijk zijn. Ook geeft hij praktische tips die je op korte termijn al helpen om je digital workplace in de juiste richting te duwen.

 

Over Christiaan

Just Justa fotografie

Christiaan helpt organisaties hun digital employee experience (#DEX) continu verbeteren, en hun intranet en digital workplace inrichten en optimaliseren. Met betere tools én digitale vaardigheden als resultaat. En vooral blijere medewerkers die meer tijd overhouden om klanten, patiënten, studenten, huurders, donateurs of gasten te bedienen. Met zijn bureau Brayton House werkt Christiaan voor organisaties in zorg, onderwijs en overheid, maar ook voor middelgrote (inter)nationale corporates in Nederland en België.

 

Aanmelden:

Meld je hier aan voor de webinar

Gegevens

Datum:
27 maart 2020
Tijd:
13:00 - 14:00
Website:
https://zoom.us/webinar/register/WN_PezIe2_9RZqImSNJ5BggVg