Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Het belang van online communities tijdens de corona crisis

10 april 2020 @ 13:00 - 14:00

Gratis

Tijdens de corona crisis, waarin iedereen zo veel mogelijk thuis werkt, organiseren we iedere week een gratis webinar. Deze week vertelt Monique van de Beek (communitymanager voor de Consumentenbond) over het belang van online communities tijdens de corona crisis.

“Het is voor iedereen een pittige en spannende tijd. Nooit eerder heb ik het belang van online samenkomen zo sterk ervaren als nu. In mijn rol als communitymanager voor de Consumentenbond merk ik dagelijks dat de vraag om hulp, maar ook om online contact toeneemt. Vooral nu de meeste offline contacten lastiger zijn, of in sommige gevallen helemaal niet meer plaatsvinden. Tijdens deze webinar deel ik graag mijn keuzes, successen en uitdagingen omtrent de verschillende vormen van online contact.”

Monique van de Beek vervult meerdere rollen binnen de Consumentenbond. Zowel als communitymanager van het forum, en als beheerder van het (sociale) intranet bij de Consumentenbond houdt zij zich dagelijks bezig met het verbinden van mensen. Door haar ervaring als Design Sprint en OKR facilitator weet ze hoe belangrijk verbinding, innovatie en verandering kunnen zijn.

 

Aanmelden:

Meld je hier aan voor de gratis webinar

Gegevens

Datum:
10 april 2020
Tijd:
13:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Website:
https://bit.ly/2V7Rwt4