Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

webinar: Online Communities bij FLUOR

17 april 2020 @ 13:00 - 14:00

Fluor is een groot ingenieurs bureau in de olie en gas industrie. Meer dan 20 jaar geleden begon Fluor met het opzetten van online ‘Communities of Practice’ om Kennis management te ondersteunen. Dit Kennis management systeem heeft diverse onderscheidingen gehad. In deze presentatie zal een inkijk worden gegeven, hoe een organisatie van 60.000 mensen, online community’s gebruiken.

Klik hier om je aan te melden voor de webinar

Presentator Dennis Jonker

“Iedereen kan alles leren, als je er maar de interesse voor hebt.” Dennis Jonker begon in de jaren negentig al met het verkennen van de digitale stad. Toch heeft het nog een tijd geduurd voordat hij een community consultant werd. Fluor, een groot ingenieurs bureau, begon 20 jaar geleden met een Knowledge Management systeem waarbij het hart van dit systeem uit community’s bestaat.

Door contact met de Knowledge Managers en het KM team, heeft Dennis 5 jaar geleden de overstap gemaakt van technisch tekenaar naar Community management van de engineering community’s. Door zijn technische ontwerp achtergrond is het veel makkelijker om verschillende medewerkers met vragen over de techniek aan experts en ervaren ingenieurs te koppelen.

Inmiddels heeft hij ervaring met het beter toegankelijk maken van online content en geeft hij advies aan projecten, kantoren en afdelingen voor het efficiĆ«nt opzetten van community’s.

Dennis is betrokken bij het organiseren van verschillende thema evenementen. Hierbij worden bepaalde thema’s online en offline gepromoot bij verschillende kantoren. Het belangrijkste thema evenement is ‘Knowvember’, is hij de hoofd organisator, dit evenement promoot en belicht hoe online kennisdelen belangrijk is voor Fluor.

Gegevens

Datum:
17 april 2020
Tijd:
13:00 - 14:00
Website:
https://bit.ly/34HWIsk