Wij zijn Bind

Na jarenlang individuele ervaring op te hebben gedaan met community management zijn Kirsten Wagenaar en Peter Staal begin 2017 een gezamenlijk bureau gestart, Bind.

Wij werken allemaal vanuit grote passie voor het vak. Daarom werken we het liefst voor organisaties die ook in onze werkwijze geloven en net als wij energie willen steken in het ontwikkelen van communities. Een community is namelijk niet iets dat van de een op de andere dag staat. En omdat het over gedragsverandering gaat en een andere manier van werken is de klus eigenlijk ook nooit af. Maar voor organisaties die er in willen investeren is er veel moois te halen.

Kirsten Wagenaar

Kirsten Wagenaar - Strategisch consultant

Sinds 2008 ben ik als professional betrokken geweest bij de ontwikkeling en beheer van tientallen communities. Door zowel een community lid als organisatie via community ontwikkeling in haar kracht te zetten, wordt het onmogelijke mogelijk.
Peter Staal

Peter Staal - Strategisch consultant

Ik geloof heel sterk dat het geheel meer is dan de som der delen. Dat, en een grote voorliefde voor de mogelijkheden die digitale middelen hiervoor bieden, zorgt dat ik mijn vak zo mooi vind. Met Bind willen we organisaties zo effectief mogelijk hun sociale kapitaal laten inzetten. Uiteindelijk gaat het om mensen, en dat verveelt nooit!
Eva de Vries

Eva de Vries - Community Consultant

Community management betekent voor mij: mensen laten inzien dat anders werken écht beter is voor jou en voor je organisatie. Ik word er blij van om mensen hierin te ondersteunen en het geeft mij energie. Ga mee met de tijd en werk in communities!
Amy Pieplenbosch

Amy Pieplenbosch - Community Consultant

De juiste mensen met elkaar in verbinding brengen. Daar krijg ik energie van. Want samen kom je verder dan in je eentje. Help elkaar, leer van elkaar en deel ervaringen. Ik trek graag de kar en geloof in de impact die een community kan hebben op een persoon én op een organisatie.
Pieter John Veen

Pieter Veen - Community Consultant

Of je nu op het internet zit of in de plaatselijke kroeg, overal zijn communities die samen iets kunnen verwezenlijken. Als communitymanager vind ik het belangrijk om goed te luisteren, doelen vast te stellen en vooral om leergierig te blijven. De juiste personen met elkaar in verbinding brengen, ze motiveren om hun doelen te bereiken, dát vind ik mooi aan communitymanagement.
Joop

Joop van Vliet - Community Consultant

Ervoor zorgen dat mensen de voordelen van een community zien en vanuit zichzelf hun kennis, expertises of interesses gaan delen. Dat is voor mij de grootste beloning van mijn werk. Organisaties moeten leren omdenken van public relations naar community relations. Dat is de bedrijfsvoering van de toekomst. Daar wil ik graag bij helpen.
Dan

Dan Leonard - Community Consultant

Mensen faciliteren om verbinding te maken, te communiceren en samen te werken in de digitale wereld. Leren, groeien. Dat is de kracht van netwerken en gemeenschappen. Mensen helpen hun weg en hun stem te vinden in een digitale wereld. Dat is de kracht van community management.

Platformen die we aanbevelen

Bouw samen met ons een community!