Wij zijn Bind

Na jarenlang individuele ervaring op te hebben gedaan met community management zijn Kirsten Wagenaar en Peter Staal begin 2017 een gezamenlijk bureau gestart, Bind.

Wij werken allemaal vanuit grote passie voor het vak. Daarom werken we het liefst voor organisaties die ook in onze werkwijze geloven en net als wij energie willen steken in het ontwikkelen van communities. Een community is namelijk niet iets dat van de een op de andere dag staat. En omdat het over gedragsverandering gaat en een andere manier van werken is de klus eigenlijk ook nooit af. Maar voor organisaties die er in willen investeren is er veel moois te halen.

IMGP1931

Kirsten Wagenaar - Strategisch consultant

Sinds 2008 ben ik als professional betrokken geweest bij de ontwikkeling en beheer van tientallen communities. Door zowel een community lid als organisatie via community ontwikkeling in haar kracht te zetten, wordt het onmogelijke mogelijk.
DSC_0252

Peter Staal - Strategisch consultant

Ik geloof heel sterk dat het geheel meer is dan de som der delen. Dat, en een grote voorliefde voor de mogelijkheden die digitale middelen hiervoor bieden, zorgt dat ik mijn vak zo mooi vind. Met Bind willen we organisaties zo effectief mogelijk hun sociale kapitaal laten inzetten. Uiteindelijk gaat het om mensen, en dat verveelt nooit!
profielfoto Eva

Eva de Vries - Community Manager

Community management betekent voor mij: mensen laten inzien dat anders werken écht beter is voor jou en voor je organisatie. Ik word er blij van om mensen hierin te ondersteunen en het geeft mij energie. Ga mee met de tijd en werk in communities!
amy

Amy Pieplenbosch - Community Manager

De juiste mensen met elkaar in verbinding brengen. Daar krijg ik energie van. Want samen kom je verder dan in je eentje. Help elkaar, leer van elkaar en deel ervaringen. Ik trek graag de kar en geloof in de impact die een community kan hebben op een persoon én op een organisatie.
jaap

Jaap den Ouden - Community Manager

Community management is mensenwerk. Online communities ontstaan zelden vanzelf, zonder heel veel aandacht, passie en geduld. Ik help mensen graag op gang om elkaar te helpen. Dat doe ik op een eigenwijze en speelse manier. Met veel aandacht. Offline en online. Om het daarna door te geven. Want deze werkwijze verdient het om duurzaam toegepast te worden.

Platformen die we aanbevelen

Bouw samen met ons een community!