Wij zijn Bind

Na jarenlang individuele ervaring op te hebben gedaan met community management zijn Kirsten Wagenaar en Peter Staal begin 2017 een gezamenlijk bureau gestart, Bind.

Wij werken allemaal vanuit grote passie voor het vak. Daarom werken we het liefst voor organisaties die ook in onze werkwijze geloven en net als wij energie willen steken in het ontwikkelen van communities. Een community is namelijk niet iets dat van de een op de andere dag staat. En omdat het over gedragsverandering gaat en een andere manier van werken is de klus eigenlijk ook nooit af. Maar voor organisaties die er in willen investeren is er veel moois te halen.

Kirsten Wagenaar

Kirsten Wagenaar - Strategisch consultant

Sinds 2008 ben ik als professional betrokken geweest bij de ontwikkeling en beheer van tientallen communities. Door zowel een community lid als organisatie via community ontwikkeling in haar kracht te zetten, wordt het onmogelijke mogelijk.
Peter Staal

Peter Staal - Strategisch consultant

Ik geloof heel sterk dat het geheel meer is dan de som der delen. Dat, en een grote voorliefde voor de mogelijkheden die digitale middelen hiervoor bieden, zorgt dat ik mijn vak zo mooi vind. Met Bind willen we organisaties zo effectief mogelijk hun sociale kapitaal laten inzetten. Uiteindelijk gaat het om mensen, en dat verveelt nooit!
Pieter september 2020

Pieter Veen - Community Consultant

Of je nu op het internet zit of in de plaatselijke kroeg, overal zijn communities die samen iets kunnen verwezenlijken. Als communitymanager vind ik het belangrijk om goed te luisteren, doelen vast te stellen en vooral om leergierig te blijven. De juiste personen met elkaar in verbinding brengen, ze motiveren om hun doelen te bereiken, dát vind ik mooi aan communitymanagement.
Portret Kristin

Kristin van der Veen - Community Consultant

In 2012 bouwde ik mijn eerste digitale platform, sindsdien zijn communities altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Openstaan voor nieuwe inzichten staat hierbij centraal. Ik verbind mensen graag op gedeelde waarden, kennis en passies. Daar wordt iedereen gelukkiger van!
Portret Robin

Robin Mai Schroot - Community Consultant

Community management betekent voor mij: mensen laten inzien dat anders werken écht beter is voor jou en voor je organisatie. Ik word er blij van om mensen hierin te ondersteunen en het geeft mij energie. Ga mee met de tijd en werk in communities!
Tamar-Berger-Bind-profielfoto-900x598

Tamar Berger - Community Consultant

Communities zijn altijd een rode draad geweest in mijn leven. Ik werk sinds 2010 op professioneel gebied met communities. Verbinding is iets waar iedereen naar verlangt en ik vind het prachtig dat ik organisaties mag begeleiden bij het ontwerpen en implementeren van een aanpak waarbij verbinding centraal staat.

Platformen die we aanbevelen

Bouw samen met ons een community!