Wij zijn Bind

Na jarenlang individuele ervaring op te hebben gedaan met community management zijn Kirsten Wagenaar en Peter Staal begin 2017 een gezamenlijk bureau gestart, Bind.

Wij werken allemaal vanuit grote passie voor het vak. Daarom werken we het liefst voor organisaties die ook in onze werkwijze geloven en net als wij energie willen steken in het ontwikkelen van communities. Een community is namelijk niet iets dat van de een op de andere dag staat. En omdat het over gedragsverandering gaat en een andere manier van werken is de klus eigenlijk ook nooit af. Maar voor organisaties die er in willen investeren is er veel moois te halen.

Kirsten Wagenaar

Kirsten Wagenaar - Strategisch consultant

Sinds 2008 ben ik als professional betrokken geweest bij de ontwikkeling en beheer van honderden communities. Door zowel een community lid als organisatie via community ontwikkeling in haar kracht te zetten, wordt het onmogelijke mogelijk.
Peter Staal

Peter Staal - Strategisch consultant

Ik geloof heel sterk dat het geheel meer is dan de som der delen. Dat, en een grote voorliefde voor de mogelijkheden die digitale middelen hiervoor bieden, zorgt dat ik mijn vak zo mooi vind. Met Bind willen we organisaties zo effectief mogelijk hun sociale kapitaal laten inzetten. Uiteindelijk gaat het om mensen, en dat verveelt nooit!
IMG_8309

Job Valkenburg - Community Consultant

Het creëren van positieve connecties tussen mensen is al jaren een grote passie voor mij. Door het verbinden van mensen met dezelfde interesse in muziek, games of artiesten heb ik geleerd wat een geweldige waarde dit kan hebben.
profielfoto evelien

Evelien Janson - Community Consultant

Ik ben een natuurlijke verbinder maar communities ontstaan niet vanzelf. Zeker in de individualistische wereld van vandaag is het belangrijk om te begrijpen hoe je de juiste randvoorwaarden creëert waarin mensen elkaar weten te vinden. En precies DIT vind ik het allerleukste om te doen, zowel online of offline!
Tamar-Berger-Bind-profielfoto-900x598

Tamar Berger - Community Consultant

Communities zijn altijd een rode draad geweest in mijn leven. Ik werk sinds 2010 op professioneel gebied met communities. Verbinding is iets waar iedereen naar verlangt en ik vind het prachtig dat ik organisaties mag begeleiden bij het ontwerpen en implementeren van een aanpak waarbij verbinding centraal staat.

Platformen die we aanbevelen

Bouw samen met ons een community!