Wij zijn Bind

Na jarenlang individuele ervaring op te hebben gedaan met community management zijn Kirsten Wagenaar en Peter Staal begin 2017 een gezamenlijk bureau gestart, Bind.

Wij werken allemaal vanuit grote passie voor het vak. Daarom werken we het liefst voor organisaties die ook in onze werkwijze geloven en net als wij energie willen steken in het ontwikkelen van communities. Een community is namelijk niet iets dat van de een op de andere dag staat. En omdat het over gedragsverandering gaat en een andere manier van werken is de klus eigenlijk ook nooit af. Maar voor organisaties die er in willen investeren is er veel moois te halen.

IMGP1931

Kirsten Wagenaar - Strategisch consultant

Sinds 2008 ben ik als professional betrokken geweest bij de ontwikkeling en beheer van tientallen communities. Door zowel een community lid als organisatie via community ontwikkeling in haar kracht te zetten, wordt het onmogelijke mogelijk.
DSC_0252

Peter Staal - Strategisch consultant

Ik geloof heel sterk dat het geheel meer is dan de som der delen. Dat, en een grote voorliefde voor de mogelijkheden die digitale middelen hiervoor bieden, zorgt dat ik mijn vak zo mooi vind. Met Bind willen we organisaties zo effectief mogelijk hun sociale kapitaal laten inzetten. Uiteindelijk gaat het om mensen, en dat verveelt nooit!
ben

Ben van Ooijen - Community Manager

Velen weten meer dan één. Breng mensen online bij elkaar, prikkel ze om hun kennis en ervaring met elkaar te delen en ervaar de kracht van de community. Deze kracht enthousiasmeert mij in mijn werk als community manager. Ik geniet als kennis en ervaring samen komen en leiden tot nieuwe inzichten en ideeën. Dat is wat een community kan bieden.
Amy Noort

Amy Noort - Community Manager

Als community manager houd ik mij momenteel bezig met een community voor mantelzorgers. Dagelijks zet ik me in om (nieuwe) leden te mobiliseren en te verbinden. Ik zie het als een uitdaging om er continu voor te zorgen dat het gesprek in de community gaande blijft. Community building is in de kern mensenwerk. Geen dag is hetzelfde, want iedereen is anders. Dat maakt een community zo sterk. Samen kom je echt verder.
Gabriëlla Collette

Gabriëlla Collette - Freelance Community Manager

Vanuit passie breng ik mensen met elkaar in verbinding. Momenteel werk ik aan een co-creatie community. Het is zo mooi te zien wanneer mensen met diverse achtergronden, binnen en buiten organisaties, een overwacht sterke connectie met elkaar ondervinden via de community. Daar word ik echt enthousiast van. Samen leren, elkaar verder helpen en vooral plezier hebben zijn voor mij key.
Eva de Vries

Eva de Vries - Freelance Community Manager

Community management betekent voor mij: mensen laten inzien dat anders werken écht beter is voor jou en voor je organisatie. Ik word er blij van om mensen hierin te ondersteunen en het geeft mij energie. Ga mee met de tijd en werk in communities!

Platformen die we aanbevelen

Bouw samen met ons een community!